Tip Auto

piese auto si accesorii

Telefon: 0771 053 117

E-mail: office@tipauto.ro

TIP AUTO - Despre noi

sediu

Tip Auto Sibiu are ca obiect principal de activitate comercializarea de piese auto si accesorii auto pentru o gama larga de autoturisme si autoutilitare. Prin cele 2 sedii ale societatii s.c. Tip Auto s.r.l. pune la dispozitia clientilor produse de inalta calitate la preturi accesibile.

Infiintata in anul 2000 societatea noastra a cunoscut o panda ascendenta in domeniul afacerilor devenind unul din principalii furnizori de piese si servicii auto din Sibiu, acest lucru fiind afirmat si diplomele primite in urma activitatii desfasurate.

TIP AUTO - birouri

Modernizarea societatii a fost unul din obiectivele propuse inca de la inceput, azi punand la dispozitia clientilor 2 magazine pentru comercializarea produselor noastre, un atelier auto echipat cu tehnologie moderna, un parc auto si un garaj.

S.C. TIP AUTO S.R.L. isi reafirma in mod continuu determinarea de a ramane lider in piata vanzarilor de piese si service auto pe piata sibiana, avand ca obiectiv major satisfacerea clientilor nostri, promovand preturi accesibile si bonificatii..

va multumin
echipa s.c. TIP AUTO s.r.l.

birou

TIP AUTO SIBIU - piese auto, accesorii auto, service auto, cea mai buna alegere pentru masina dumneavoastra

TIP AUTO - piese auto

piese auto sibiu piese auto sibiu

TIP AUTO - servicii

service auto sibiu service auto sibiu

TIP AUTO - vulcanizare

vulcanizare anvelope

realizare 2012 - SOLUTII SOFT